Advies: raadgeving, werkadvies, vervolgadvies


Je bent toch een adviesbureau begonnen, voor welk advies kan ik bij je aankloppen? De toevoeging van 'Advies' aan mijn bedrijfsnaam roept wel vragen op. Want wat doe je dan precies Reinier?

Met een bouwkundige opvoeding van mijn ouders, een aannemersdiploma op zak, ervaring als staaltoeleverancier én na jarenlang eigen productie te hebben verkocht in de maakindustrie van Nederland heb ik veel praktijkervaring opgedaan. In mijn ouderlijk huis heb ik geleerd dat het fijn is om een juiste onderbouwing te hebben.

Een resultaat boeken door de kans te creëren, met gefundeerde onderbouwing

In de loop der jaren heb ik geleerd dat mijn intuïtie mij vaak helpt, desondanks maak ik geen keuze zonder een gefundeerde onderbouwing. Niet alles hoeft op de weegschaal, meestal duurt het nog geen minuut om een keuze te maken, soms verdient het meer aandacht. Een second opinion, je oor ten luister leggen, een andere zienswijze of juist de bevestiging van je eigen waarneming werkt ondersteunend bij het nemen van de juiste beslissing op zowel zakelijk als privé gebied.

Weet je goed waar de winst valt te behalen? Maar ontbreekt het je aan tijd of aan de juiste tools om het te realiseren en te onderbouwen?

kopie-van-gtd-blog-david-allen-5.jpg
campo-advies-gras-knipsel-1.jpg

Van organisatiestructuren, engineeringsvraagstukken, offertetrajecten, calculatiemodellen, automatiseringsslagen tot kwaliteitscontroles, binnen elk onderdeel weet Campo Advies het potentieel te benutten en rendement te verhogen. Alles in het belang van jou als ondernemer.

CAMPO ADVIES staat voor;

  • Scan van huidige organisatie 
  • 3D-Scan van huidige fabriek, logistiek en processen
  • Bepaling van doelsituatie
  • Analyse van kernoorzaken
  • Vervolgadvies; een gefundeerde impactanalyse voor opvolgende fase.
  • First Time Right - introductie en voorstel aanpak.
  • Eliminatie-plan of Quick Wins aanbevelingen.
  • Waarde-stroom analyse, van huidige, ideale en TOBE situatie
  • 3D-Visualisaties en tekeningen, voor verbetering slagen.
  • Mijn gereedschapskist met LEAN-tools voor het verbeteren van processen.

Misschien kan ik beter zeggen, ik scan je omstandigheden en visualiseer het voor je. 

Scannen

Inventariseren

Schetsen

Analyseren

Visualiseren


Onderbouwde Verbetermogelijkheden

Aangenaam! Laten we van gedachten wisselen

Is procesoptimalisatie het speelveld waarbinnen jij problemen buitenspel wilt zetten, nieuwe kansen hoopt te creëren en nóg betere resultaten denkt te kunnen boeken? Laten we dan eens van gedachten wisselen!

Bel mij: 06 - 34 33 27 72
Mail mij: info@campo.nl
Bezoek mij: De Vos van Steenwijkstraat 10
7957 BG De Wijk

. Contactformulier

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
bel bezoek linkedin mail pin