Mijn zakelijk profiel.

Er zijn legio mogelijkheden om verbindingen te maken, wanneer ik kijk naar mijn netwerk. Heb ik een groot en divers netwerk, plaatselijk, regionaal en landelijk. Sinds dat ik loopbaan actief is, heb ik veel contacten opgedaan, hier krijg ik energie van, van elk contact leer ik weer.

Aangenaam! 

Mijn klant is voornamelijk zakelijk actief, doorgaans in de maakindustrie en meestal een technische kwinkslag. Om in contact te blijven met mijn klant en te zien, waar hij zich druk meemaakt maak ik gebruik van Linkedin.

Graag kom ik in contact met je, ik zal je op de hoogte houden wat mij bezig houd en wissel graag van gedachten met je. Hoe ik voor jou, als ondernemer, de kansen creëert en het resultaat boek. 

Laten we contacten

 

blog-linken.jpg

Linkedin Profiel


Aangenaam! Laten we van gedachten wisselen

Is procesoptimalisatie het speelveld waarbinnen jij problemen buitenspel wilt zetten, nieuwe kansen hoopt te creëren en nóg betere resultaten denkt te kunnen boeken? Laten we dan eens van gedachten wisselen!

Bel mij: 06 - 34 33 27 72
Mail mij: info@campo.nl
Bezoek mij: De Vos van Steenwijkstraat 10
7957 BG De Wijk

. Contactformulier

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
bel bezoek linkedin mail pin